Cornells Gulrotkake med gresskar og en smak av kanel

De som kan bruke melkeprodukter kan fint bruke meierismør i steden for nutana melkefri margarin.

Ingredienser

200 gr melkefri margarin
2-3 dl økologisk rå rørsukker eller 3 dl sukrin
6 store egg
5 dl dl Cornells Mel-og frøblanding halvgrov (melblandingen kan finmales om en ønsker gresskarkjernene mere finmalt)
2 ts bakepulver
3 ts kanel
2 ts vaniljesukker
1 ss fiberhusk (kan sløyfes)
5 dl finrevet gulrot

Slik gjør du

  • Rør smør og sukker hvitt. Rør i ett egg av gangen, og rør godt mellom hvert egg.
  • Bland alt det tørre og tilsett i punkt 1.
  • Tilslutt tilsett revne gulrøtter i deigen
  • Hell deigen i en springform ca 28 i diameter eller bruk en langpanne.I langpanne blir kaken litt lavere og det er en fordel og da bruke dobbel oppskrift, eller bruk en mindre langpanneform.
  • Stek kaken midt i ovnen ved ca 175 gr på varmluft i 30-40 min. Følg med din ovn hvor lang steketid og tempratur du kan bruke første gangen. Av erfaring er alle ovner litt ulike på temperaturen.
  • Denne kaken er veldig god spises uten krem på toppen.
  • Brukes krem er melis eller sukrin melis fint som topping med raspet gulrot som pynt.
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips