Cornells sunne nøtteskjokoladetopper

Veldig gode i smaken og lette og lage. Oppskriften gir ca 32 stk små nøtteskjokoladetopper.

Ingredienser

100 gr melkefri margarin, blå soft flora eller nutana
2 dl Økologisk rå rør sukker som er lyst og finmalt
1 egg
200 gr Cornells Mel-og frøblanding grov (kjøres i hurtigmiker)
1/2 ts bakepulver
25-50 gr mandler
50 – 100 gr melkerfri sjokolade (spar noen biter som kan stikkes ekstra på toppen av små kakene)

Slik gjør du

  • Smør og sukker røres hvitt
  • Tilsett 1 egg når smør og sukker er rørt hvitt
  • Kjør melblandingen i hurtigmixer og tilsett bakepulver og hakk mandler og sjokoladen i små biter, eller bruk Plamil sjokoladeknapper.
  • Tilsett resten av det tørre. Settes med ts som små topper på bakepapir med god avstand mellom toppene, de flyter godt ut.
  • Stekes i ca 8-12 min i ca 180 gr, da de er fine og gylne i fargen er de ferdige.
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips