Cornells sunne nøtteskjokoladetopper
Veldig gode i smaken og lette og lage. Oppskriften gir ca 32 stk små nøtteskjokoladetopper.Ingredienser
100 gr melkefri margarin, blå soft flora eller nutana2 dl Økologisk rå rør sukker som er lyst og finmalt
1 egg
200 gr Cornells Mel-og frøblanding grov (kjøres i hurtigmiker)
1/2 ts bakepulver
25-50 gr mandler
50 – 100 gr melkerfri sjokolade (spar noen biter som kan stikkes ekstra på toppen av små kakene)
Slik gjør du
- Smør og sukker røres hvitt
- Tilsett 1 egg når smør og sukker er rørt hvitt
- Kjør melblandingen i hurtigmixer og tilsett bakepulver og hakk mandler og sjokoladen i små biter, eller bruk Plamil sjokoladeknapper.
- Tilsett resten av det tørre. Settes med ts som små topper på bakepapir med god avstand mellom toppene, de flyter godt ut.
- Stekes i ca 8-12 min i ca 180 gr, da de er fine og gylne i fargen er de ferdige.