Cornells Knekkebrød

Knekkebrødene kan oppbevares i lang tid. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

1 pose Cornells Alternativ, mel- og frøblanding, Grov (750 g)
6 dl vann (fingervarmt)
1 dl olje
2 ts salt

Slik gjør du

  • Bland ingrediensene godt sammen
  • La deigen hvile 5-10 min
  • Tynne sprø knekkebrød deles deigen i 3 deler og form deigen til en firkant midt på stekebrettet med bakepapir under
  • Tykkere knekkebrød kan deigen deles i 2 og steketiden bør være lavere og lengre steketid.
  • Legg bakepapir over og rull deigen ut med en bakerulle/kjevle
  • Det er viktig at deigen får jevn tykkelse
  • Fjern bakepapiret øverst og del forsiktig i jevne ruter ca 16 stk (ikke skjær helt igjennom)
  • knekkebrødene prikkes lett med gaffel før de settes i ovnen(kan også la være og prikke de )
  • Ett brett stekes nederst i ovnen i ca 30-40 minutter ved 160-180 grader. Ved flere brett kan det være smart å bytte om på brettene etter halv tid og steketiden blir lengre. Uten varmluft stekes knekkebrødene ved ca 160-180 i 45-60 min. Avpass steketid og temperatur til din ovn temperatur.
  • Knekkebrødene skal være pent brune og gjennomstekt når de ferdige.
  • Avkjøles på rist, vær sikker på at de er helt kalde før de legges i boks.
  • Unngå oppbevaring sammen med ferske brødvarer.
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips