Cornells Focaccia

Focaccia er kjempegodt som tilbehør til salater eller som følge til en kopp te eller et glass vin. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

1 pose Cornells Alternativ, mel- og frøblanding, Halvgrov (750 g)
1 ts havsalt
5 dl vann
1⁄2 dl rapsolje eller olivenolje
100 g soltørkede tomater (tørket eller ferdige på glass)
200 g sorte oliven
4 ts grovt gourmetsalt
1/2-1 dl olivenolje
Frisk rosmarin

Slik gjør du

  • Legg soltørkede tomater i kokende vann i 1 time (Kan gjøres dagen i forveien)
  • Melblandingen kjøres i hurtigmikser slik at frøene blir knust
  • Tilsett salt, olje og vann og rør godt rundt. Deigen er litt tørrere enn når du lager rundstykker
  • Fordel deigen utover en smurt langpanne
  • Tomatene kuttes i strimler og oliven deles. Alt fordeles utover og trykkes lett ned i deigen
  • Strø på grovt salt og drypp olje over. Friske rosmarinkvister fordeles jevnt over hele focacciaen
  • Stekes i 30 minutter ved 2000 varmluft. Med ovn uten varmluft økes temperatur og tiden noe.
  • Aioli er godt ved siden av. Litt ekstra god olivenolje er også fint.
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips