Cornells Pai

Her er en kjempegod paioppskrift. Raskt og enkelt med uendelige variasjonsmuligheter. Smart å fryse ned og varme opp en dag du ikke har tid til å lage middag. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

Ingredienser paideig
375 g Cornells Alternativ, mel- og frøblanding, Grov/Halvgrov
1 ts havsalt
1 dl olje
2,5 dl vann
Ingredienser fyll
300 g kyllingkjøttdeig
1 sjalottløk, finhakket
1 ts hvitløk, finhakket
1 ts kardemomme
2 ts ingefær, frisk finhakket eller pulver
1 ts indisk krydder, Tandori Masala
200 gr brokkoli i buketter
100 gr frisk spinat eller frossen
50 gr soltørket tomat (kan sløyfes)
4 egg
1 dl rismelk/soya fløte (kan sløyfes)
1 ts salt
2 tomater, til pynt

Slik gjør du

  • Paideigen:
  • Alt blandes godt og trykkes ut i en rund kakeform eller en mindre langpanne.
  • Fyllet:
  • Soltørket tomat legges i kokende vann i 1 time
  • Løk og hvitløk brunes forsiktig i pannen før kyllingkjøttdeigen tilsettes. Brunes til alt er gjennomstekt
  • Tilsett kardemomme, ingefær, tandorikrydder og litt salt
  • Forvell brokkolibukettene i kokende vann ca 2 min. før de blandes med kjøttdeigen
  • Soltørket tomat finhakkes og blandes med kjøttdeigen
  • Spinaten forvelles og legges i bunnen av paideigen
  • Fordel kjøttdeig- og grønnsaksblandingen over spinaten i bunnen av paien
  • Pisk egg og rismelk/soya fløte og hell blandingen over fyllet
  • Pyntes med tynne skiver tomat på toppen
  • Paien stekes i 30-40 minutter ved 180- 200 grader
  • En god salat med aioli eller hvitløksmajones er godt tilbehør
  • Lag fyll med grønnsaker, fisk eller kjøtt som du liker best
  • Perfekt til restemat – se hva du har i kjøleskapet
  • Test med forskjellig krydder til du finner din favoritt, provencekrydder og oliven er også veldig godt
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips