Cornells Rundstykker

Rundstykkene bakes helt uten gjær. Gir 20 små eller 12 store rundstykker. Tilberedningstid er kun 10 minutter fra du finner frem melposen til rundstykkene er i ovnen. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

1 pose Cornells Alternativ, mel- og frøblanding, Grov/Halvgrov (750 g)
2 ts havsalt
6,5 dl vann (fingervarmt)
0,5 dl rapsolje eller olivenolje

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene godt sammen. La deigen svelle i 5 minutter
  • Form 20 små eller 12 store rundstykker, ca 2 cm høye
  • Legges på stekeplate med bakepapir. Muffins metallformer kan også brukes
  • Stekes i 45- 60 minutter ved 1800 – 2000. Uten varmluft stekes rundstykkene nederst i ovnen ved 1800 i 60 minutter. Rundstykkene skal være pent brune når de er ferdig stekt. Nystekte rundstykker er litt fuktige inni og bør avkjøles på rist.
  • Avpass steketiden til din ovn
  • Rundstykkene kan stå fremme i 2 dager uten å bli tørre
  • Bruk papirpose til oppbevaring, da har du alltid sprø og gode rundstykker
  • Rundstykkene kan fryses og varmes opp i 10-15 minutter ved 200 grader
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips