Cornells Grove Vafler

Oppskriften gir 11 vafler. Et enkelt, sunt og kjempegodt alternativ både for de som ikke tåler melk, sukker og/eller gluten, og for deg som er bevisst på et balansert kosthold. Karbohydratene er langsomt nedbrytbare. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

1 pose Cornells Alternativ, mel- og frøblanding, Halvgrov (750 g)
1 ts havsalt
100 g fruktose (kan sløyfes)
100 g smeltet soft spesial (blå pakning) eller Nutana plantemargarin
6 egg
4 ss rapsolje
1 liter rismelk

Slik gjør du

  • Kjør melblandingen i hurtigmikser slik at frøene blir knust
  • Bland egg og fruktose med rismelk og smeltet smør, piskes godt
  • Vend alt det tørre i melkeblandingen og la røra få svelle i minst 10 minutter
  • Sett vaffeljernet på middels temperatur hvis du har det
  • Vaflene stekes i 2-3 min. Det er viktig at vaflene blir gjennomstekt.
  • Hvis du lar røren svelle i 6 -12 timer før steking blir vaflene enda bedre
  • Pynt med frisk frukt og/eller krem av soya dersom du ikke tåler melk
  • For å unngå fruktose/sukker bruk sukrin eller andre godkjente søtningsmidler tilpasset din diett
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips