Cornells Gulrot Cup Cakes

Cup cakene er veldig gode og kan fint spises uten krem på toppen. De som kan bruke melkeprodukter kan fint bruke meierismør i steden for nutana melkefri margarin. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

200 gr melkefri margarin blå soft eller nutana melkefri margarin
2-3 dl økologisk rå rørsukker eller 3 dl sukrin
6 store egg
5 dl eller (375 gr) Cornells Mel-og frøblanding halvgrov (melblandingen kan finmales om en ønsker gresskarkjernene mere finmalt)
2 ts bakepulver
3 ts kanel
2 ts vaniljesukker
1 ss fiberhusk (kan sløyfes)
7,5 dl finrevet gulrot

Slik gjør du

  • Rør smør og sukker hvitt.Rør i ett egg av gangen, rør godt mellom hvert egg.
  • Bland alt det tørre og tilsett i punkt 1.
  • Tilslutt tilsett revne gulrøtter i deigen
  • Hell deigen i små eller store muffinsformer.
  • Stekes 2 brett i ovnen ved cå 175 gr på varmluft i ca 17 min.Følg med din ovn hvor lang steketid og tempratur du kan bruke første gangen. Av erfaring er alle ovner litt ulike på temperaturen.
  • Smørkrem vi anbefaler:
  • 250 gr usaltet smør piskes luftig med finrevet skall av 2 økologiske appelsiner.
  • Sprøytes på cupcakene eller bruk en kniv og form lett på toppen.
  • De som tåler meierismør bruker det.
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips