Cornells Brytebrød i langpanne

Disse brytebrødene er gode og servere som en sandwich til tapasmat, del de da gjerne på skrå i to av ett brytebrød. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

1,5 pose Cornells mel-og-frøblanding halvgrov a 750 gr (1,125 kg mel og frøblanding)
3 ts salt
9 dl vann
1 dl olivenolje/ rapsolje

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre og tilsett vann og olje. Deigen kan svelle i ca 5 min om den er veldig løs.
  • Bruk en langpanne og legg bakepapir i bunnen. Fordel deigen utover hele langpannen.
  • Langpannebrødene skjæres med pizzarulle i ca 20 fine firkanter eller den str du ønsker.
  • Stekes i ca 10 min, ta brettet ut av ovnen og skjær mellom brytebrødene igjen slik at de får god luft mellom hvert enkelt brytebrød.
  • De er ca 1- 1,5 cm høye. og er lette og dele som brytebrød og er også en litt mykere variant enn rundstykker.
  • Stekes ved 160-200 gr i varmluft 1 brett i ovnen i ca 45 min-60 Uten varmluft: 180 gr. i ca 60 min
  • Følg med steketiden alle ovner er forskjellige. De har en fin brunfarge og er sprø under når de er ferdige.
  • Nystekte brytebrød er litt fuktige inni og bør avkjøles på rist. De er fine og fryse, og kan varmes i ovn pa 200 gr i 15 min og de er som ferske.
  • Du kan også lage mindre firkanter i langpanne så, blir de fine til tapas mat eller ved siden av en suppe.
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips