Cornells Grove Pizzabunn

Server gjerne en god salat som tilbehør og evt. Div tapas retter ved siden av . Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

375 gr Cornells Mel-og frøblanding grov
1 ts salt
1 dl olivenolje/rapsolje
2 dl vann

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre og tilsett olje og vann som er blandet godt
  • La deigen svelle litt
  • Form en firkant midt på bakepapiret og legg ett bakepapir over og kjevle deigen utover på hele bakepapiret slik det tilpasser ditt stekbrett og ta av det øverste papiret.
  • Kjevle deigen som vi gjør på knekkebrød
  • Det blir en stor langpanne pizza
  • Det kan lages også små minipizza ,prøv deg frem hva du liker .
  • Forstek pizzabunnen i 180- 200gr i 10-15
  • Fyll pizzaen med det du ønsker. Stekes videre i 15 min i 180-200gr. Varmluft kan fint brukes og følg med din ovn hvor lang steketid og temperatur du kan bruke første gangen. Av erfaring er alle ovner litt ulike på temperaturen
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips