Cornells Kavring til panering

Brukes til fisk, kjøtt og som fyll i kjøttkaker/karbonader. Oppskriften er fra www.cornells.no

Ingredienser

4 store Cornells ferdig stekte rundstykker, (av en pose mel får du 12 stk)

Slik gjør du

  • Rundstykkene legges i en plastpose for å bli myke. Kjøres i hurtigmikser så alt blir finmalt.
  • Legg alt i en langpanne.
  • Tørkes i ovnen, ca 180° varmluft ca 15-20 min. Ved bruk av over/undervarme: 200°
  • Kontroller at kavringen virker helt tørr.
  • Kavringen avkjøles og oppbevares i tett boks, så kan du ta frem når du trenger det.
  • Nå har du en sunn og god erstatning for kavring kjøpt i butikken, helt uten sukker og hvetemel.
  • Kavringen kan også brukes som bunn i ostekake, tilslørte bondepiker, bruk gjerne din egen kakeoppskrift.
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips