Cornells Kavring til panering
Brukes til fisk, kjøtt og som fyll i kjøttkaker/karbonader.
Oppskriften er fra www.cornells.no
Ingredienser
4 store Cornells ferdig stekte rundstykker, (av en pose mel får du 12 stk)
Slik gjør du
- Rundstykkene legges i en plastpose for å bli myke. Kjøres i hurtigmikser så alt blir finmalt.
- Legg alt i en langpanne.
- Tørkes i ovnen, ca 180° varmluft ca 15-20 min. Ved bruk av over/undervarme: 200°
- Kontroller at kavringen virker helt tørr.
- Kavringen avkjøles og oppbevares i tett boks, så kan du ta frem når du trenger det.
- Nå har du en sunn og god erstatning for kavring kjøpt i butikken, helt uten sukker og hvetemel.
- Kavringen kan også brukes som bunn i ostekake, tilslørte bondepiker, bruk gjerne din egen kakeoppskrift.
Print
Tilbake