Cornells Rundstykker med nøtter
Oppskriften er hentet fra glutenFRI nr 1-2012 under NCFU sine sider i bladet. Rundstykkene er sunne og gode, inneholder mye protein og fettstoff. Inneholder lite stivelse. Nyt rundstykkene, de er nydelige, laget uten gjær.Ingredienser
1 pose Cornell mel og frøblanding2 dl Valnøtter
2 dl Cashewnøtter
1/2 dl Sesamfrø
1/2 dl Linfrø
2 ts havsalt
7 dl fingervarmt vann
1/2 dl raps/olivenolje
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene sammen til en røre
- La deigen svelle i 5 minutter
- Form 15 rundstykker som legges på stekeplate dekket med bakepapir
- Stekes i 45-60 mnutter ved 180-200 grader i varmuft
- Avkjøl rundstykkene på rist
- TIPS
- Rundstykkene kan fryses og varmes i oven ved 200 grader i 10 minutter