Cornells Rundstykker med nøtter

Oppskriften er hentet fra glutenFRI nr 1-2012 under NCFU sine sider i bladet. Rundstykkene er sunne og gode, inneholder mye protein og fettstoff. Inneholder lite stivelse. Nyt rundstykkene, de er nydelige, laget uten gjær.

Ingredienser

1 pose Cornell mel og frøblanding
2 dl Valnøtter
2 dl Cashewnøtter
1/2 dl Sesamfrø
1/2 dl Linfrø
2 ts havsalt
7 dl fingervarmt vann
1/2 dl raps/olivenolje

Slik gjør du

  • Bland alle ingrediensene sammen til en røre
  • La deigen svelle i 5 minutter
  • Form 15 rundstykker som legges på stekeplate dekket med bakepapir
  • Stekes i 45-60 mnutter ved 180-200 grader i varmuft
  • Avkjøl rundstykkene på rist
  • TIPS
  • Rundstykkene kan fryses og varmes i oven ved 200 grader i 10 minutter
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips