Appelsinfromasj

Imponer dine gjester på en enkel måte. Oppskrift fra Funksjonell Mat

Ingredienser

6 plater gelatin
1/2 dl kokende vann
3 egg
6 ss Sukrin/SukrinMelis
3 dl kremfløte
1 appelsin, saft og revet skall

Slik gjør du

  • Legg gelatinplatene i vann i ca 5 minutter.
  • Visp egg og Sukrin til eggedosis. Visp kremfløten til krem. Bland eggedosis og krem forsiktig.
  • Riv skallet av en godt vasket appelsin, del den i to og press saften ut av den.
  • Klem vannet ut av gelatinen, og smelt platene ved å helle over 1/2 dl kokende vann.
  • Rør den oppløste gelatinen, appelsinsaft og revet appelsinskall forsiktig inn i krem- og eggedosisblandingen.
  • Hell blandingen over i serveringsbolle eller porsjonsskåler.
  • Settes kjølig et par timer før servering slik at fromasjen stivner. Pynt med appelsinskiver eller revet appelsinskall.
  • Oppskriften kan selvsagt brukes med annen smakstilsetning enn appelsin. Finn din favorittsmak!
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 186 kcal • protein: 4,4 • karbohydrat: 2,2 • fett: 17,6 • fiber: 0,2
uten soyauten glutenuten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips