Kokosbollekake
Ingredienser
5 eggehvitter5-6 ss Sukrin
1 ts vaniljepulver
20 g kokos
5 plater gelatin
Glasur:
2 eggehvitter
2-3 ss SukrinMelis
ca 15 g kakao
2 plater gelatin
10 g kokos (pynt)
Slik gjør du
- Stivpisk eggehvittene med Sukrin, og bland deretter inn vaniljepulver og kokos.
- Legg gelatinplatene i litt kaldt vann i ca 5 minutter. Press deretter ut vannet og hell over 1 dl kokende vann.
- Hell dette over i eggeblandingen i en tynn stråle mens vispen går.
- Hell massen over i en ønsket form og sett i kjøleskapet.
- Glasur:
- Stivpisk eggehvittene med SukrinMelis og bland i kakao og gelatin på samme måte som med selve kaken. Hell glasuren over kaken og strø over kokos. Settes inn i kjøleskapet i ca 10 minutter for at glasuren skal stivne litt før kaken kan nytes.
- Næringsinnhold per 100 gram
- Energi: 81 kcal • protein: 7,5 • karbohydrat: 1,1 • fett: 4,8 • fiber: 1,6