Kokosbollekake

Alle liker kokosboller, og denne varianten har så få kalorier at den kan nytes ofte! Oppskrift fra Funksjonell Mat

Ingredienser

5 eggehvitter
5-6 ss Sukrin
1 ts vaniljepulver
20 g kokos
5 plater gelatin
Glasur:
2 eggehvitter
2-3 ss SukrinMelis
ca 15 g kakao
2 plater gelatin
10 g kokos (pynt)

Slik gjør du

  • Stivpisk eggehvittene med Sukrin, og bland deretter inn vaniljepulver og kokos.
  • Legg gelatinplatene i litt kaldt vann i ca 5 minutter. Press deretter ut vannet og hell over 1 dl kokende vann.
  • Hell dette over i eggeblandingen i en tynn stråle mens vispen går.
  • Hell massen over i en ønsket form og sett i kjøleskapet.
  • Glasur:
  • Stivpisk eggehvittene med SukrinMelis og bland i kakao og gelatin på samme måte som med selve kaken. Hell glasuren over kaken og strø over kokos. Settes inn i kjøleskapet i ca 10 minutter for at glasuren skal stivne litt før kaken kan nytes.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 81 kcal • protein: 7,5 • karbohydrat: 1,1 • fett: 4,8 • fiber: 1,6
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips