Mangoiskrem

Lag din egen iskrem, så har du full kontroll på hva den inneholder. Bruk gjerne andre søte bær eller frukt. Oppskrift fra Funksjonell mat Oppskrift fra Funksjonell Mat

Ingredienser

2 mango
500 ml kremfløte
3 egg
4 ss sukrin

Slik gjør du

  • Skrap ut kjøttet av mangoene og mos det i en blender. Visp kremfløten til krem. Lag eggedosis av egg og Sukrin. Alt dette røres sammen og settes i fryseren. Du må røre hver time de første 4 timene. Da er det lettere å unngå krystaller. Du kan også blande inn ulike bærsorter. Best blir det hvis du bruker en litt søt frukt eller bær.
  • Denne oppskriften er levert av ernæringsrådgiver Karin Hvoslef.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 230 kcal • protein: 3,4 • karbohydrat: 4,6 • fett: 21,9 • fiber: 0,4rat: 5,7 g, fett: 20,3 g, fiber: 0,6 g
uten soyauten glutenuten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips