Gulrotkake

Lag en nydelig gulrotkake på en-to-tre! Oppskrift fra Funksjonell mat.

Ingredienser

1 pk kakemix fra Funksjonell Mat
4 store egg
2 dl vann
1 dl olje (kan byttes ut med 100 g kesam + eventuelt 1 ts fiberhusk)
200 g reven gulrot
1 ts natron
3 ts kanel

Slik gjør du

  • Bland ingrediensene, tilsett posens innhold og visp til en glatt, jevn røre. Stekes midt i ovnen på 175 °C i ca. 40-45 min.
  • Glasurforslag: Ostekrem av 200 g Philadelphia kremost, 100 g SukrinMelis, 50 g vanlig melis og 1 ts vaniljesukker/vaniljepulver.
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips