Sjokoladekjeks

Disse glutenfrie og sukkerfrie sjokoladekjeksene kan nytes av alle. Oppskrift fra Funksjonell Mat

Ingredienser

50 g mandelmel
50 g FiberFin
30 g kakao
3/4 ts hornsalt
3/4 ts salt
150 g Sukrin
2 egg
25-30 g smør eller kokosolje
1 ts vaniljepulver

Slik gjør du

  • Bland de tørre ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin. Tilsett deretter egg og smør/kokosolje. Kjøres i maskinen til alt er godt blandet.
  • Legg bakepapir på en bakeplate. Deigen blir ganske klissete, så bruk to skjeer og legg små klatter på bakeplaten. Eventuelt lag små kuler som du trykker lett flate
  • Stekes på 175 grader i ca 10 minutter.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 183 kcal • protein: 9,9 • karbohydrat: 5,6 • fett: 10,5 • fiber: 12,9
uten soyauten glutenuten hvete
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips