Lettvint og sunn epledessert

Hva sier du til en dessert med under 100 kalorier pr porsjon? Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

4 epler
2 ss Sukrin
1 ts kanel
20 hakkede mandler

Slik gjør du

  • Del opp eplene i båter (du trenger ikke skrelle eplene). Fordel eplebåtene i en ildfast form. Strø over Sukrin, kanel og mandler. Stekes ved 200 grader i 15-20 minutter, eller til eplene kjennes møre. Server gjerne med vaniljekesam, vaniljeis eller pisket krem.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 68 kcal • protein: 1,1 • karbohydrat: 10,1 • fett: 2,0 • fiber: 2,6
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips