Riskrem med Sukrin

Riskrem er en god tradisjon som dessert i de mange hjem. Her får du et sukkerfritt alternativ.

Ingredienser

Riskrem
8 dl kald risgrøt
1 vaniljestang
4-6 ss Sukrin
4 dl kremfløte
-
Bringebærsaus
6 dl frosne bringebær
Sukrinlake

Slik gjør du

  • Kok risgrøt som anvist på pakken. Avkjøl. Pisk fløte med Sukrin og vaniljestang til en lett og luftig krem. Bland den i risgrøten.
  • Kok Sukrinlake av 1 del vann og 2 deler Sukrin. Ha frosne bringebær i en blender og tilsett den varme sukrinlaken. Blandes. Sil sausen slik at den blir fri for steiner og gi den et raskt oppkok. Server riskremen med lunken bringebærsaus og gjerne hakkede mandler.
uten soyauten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips