Panna cotta med vanilje og appelsin
Ingredienser
7,5 dl kremfløte1,5 dl melk
1 vaniljestang
150 g Sukrin
5 plater gelatin
-
Garnityr:
2 appelsiner
1 vaniljestang
3 ss Sukrin
2 ss vann
Slik gjør du
- Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Kok fløte, melk, vaniljestang/-frø og Sukrin forsiktig i ca. 5 minutter og smelt gelatinplatene inn i fløteblandingen. Ta ut vaniljestangen før du fordeler i kopper, glass eller skåler. Settes til avkjøling. Skrell appelsinene, fjern steiner og hinner og lag fileter. Kok en lake av Sukrin, vann og vaniljefrø. Fordel appelsinfileter i skålene og hell laken over.
- Tips: Bytt gjerne ut appelsinene med andre bær/frukter.
- Næringsinnhold per 100 gram
- Energi: 265 kcal • protein: 2,4 • karbohydrat: 2,7 • fett: 27,2 • fiber: 0,0