Panna cotta med vanilje og appelsin

Panna Cotta er en klassisk dessert fra Italia, navnet betyr direkte oversatt kokt fløte. Oppskriften gir 4 porsjoner. Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

7,5 dl kremfløte
1,5 dl melk
1 vaniljestang
150 g Sukrin
5 plater gelatin
-
Garnityr:
2 appelsiner
1 vaniljestang
3 ss Sukrin
2 ss vann

Slik gjør du

  • Bløt gelatinplatene i kaldt vann. Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Kok fløte, melk, vaniljestang/-frø og Sukrin forsiktig i ca. 5 minutter og smelt gelatinplatene inn i fløteblandingen. Ta ut vaniljestangen før du fordeler i kopper, glass eller skåler. Settes til avkjøling. Skrell appelsinene, fjern steiner og hinner og lag fileter. Kok en lake av Sukrin, vann og vaniljefrø. Fordel appelsinfileter i skålene og hell laken over.
  • Tips: Bytt gjerne ut appelsinene med andre bær/frukter.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 265 kcal • protein: 2,4 • karbohydrat: 2,7 • fett: 27,2 • fiber: 0,0
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips