Fruktkake Lavprotein

Til 6 personer. Næringsinnhold per porsjon: 0,5 g protein. 8 mg phenylalanin

Ingredienser

40 g lavprotein mel
20 g eggerstatning (2 ss)
80 ml vann
100 ml pku melk
2 ss solsikkeolje
2 bs bakepulver (strøkne)
2 ss sukker
500 g frisk frukt etter ønske

Slik gjør du

  • Ha eggerstatning og vann i en skål og pisk kraftig. Tilsett oljen.
  • Tilsett mel, bakepulver og sukker.
  • Rør godt og tilsett pku melken litt etter litt.
  • Ha til sist i frukten og ha alt sammen i en smurt springform.
  • Stekes i 40 minutter ved 180*C grader.
  • Stikk en strikkepinne i kaken for å sjekke om den er ferdigstekt.
  • Dersom det henger deig igjen på pinnen må den stekes litt til.
lav protein
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips