Hverdagsbrød med anis

Ingredienser

4 dl vann
25 gr gjær
2 ts fiberhusk
1/2 dl rapsolje
2 ts anis
500 gr (1 pk) Semper mix med fiber

Slik gjør du

  • Rør ut gjæren i vannet, tilsett fiberhusk og la røren svelle ca 5 minutter.
  • Bland mel og anis en bolle
  • Bland det våte med det tørre
  • Røres hurtig i kjøkkenmaskinen i noen minutter
  • Ha deigen i en smurt form på 2 liter
  • Heves i ca 30 minutter, event til deigen når kanten av formen
  • Pensle brødet med vann/olje
  • Stekes ved 200*C i ca 25 minutter
  • Tips
  • Hvis du ønsker sprøere skorpe, stekes brødet videre i ca 5 minutter uten form.
uten soyauten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips