Linfrøbrød

Ingredienser

5 dl vann
1/2 dl bokhvete
1/2 dl linfrø
20 gr gjær
10 gr sukker
1 ts salt
1 ss olivenolje
1 dl hele solsikkekjerner
420 g Finax glutenfri melmiks GUL

Slik gjør du

  • Skåld bokhveten og linfrøene i kokende vann og la det trekke i 10-15 minutter.
  • Rør ut gjæren i blandingen
  • Tilsett sukker, salt og olivenolje.
  • Rør til saltet og sukkeret er løst helt opp.
  • Tilsett solsikkekjernene og mel, litt av gangen.
  • La deigen heve i ca 30 minutter.
  • Ha deigen i en smurt brødform, 1 ¿ liter. Bruk en slikkepott til å fordele deigen jevnt i formen.
  • La deigen heve under koppehåndkle i ca 20 minutter
  • Brødet pensles forsiktig med olivenojlen.
  • Stekes på nederste rille i 30 minutter på 180 grader.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips