Grovt formbrød

Ingredienser

4 dl vann
25 gr gjær
25 gr margarin eller 2 ss olje
1/2 dl lys sirup
1 ts salt
7-8 dl Finax grov glutenfri melmix (ca. 400 g)

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i vannet.
  • Ha i margarinen eller oljen.
  • Tilsett sirup og salt.
  • Rør alt godt sammen.
  • Tilsett melmixen, og rør sammen deigen.
  • Ha deigen i en smurt brødform på ca 1 liter.
  • La brødet heve i ca 30 minutter under et koppehåndkle.
  • Stekes på nederste rille i forvarmet ovn på 200 grader i 35 minutter.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips