Müslibrød

Ingredienser

4 dl vann
25 g gjær
30 g margarin/smør (romtemperert) eller 2 ss olje
1 ts salt
ca 7 dl Finax glutenfri melmix (420 g)
3 dl Finax glutenfri müsli (ca 100 g)
Til pensling og pynt: vann og finax glutenfri müsli.

Slik gjør du

  • Smuldre gjæren i en skål
  • Tilsett lunkent vann.
  • Rør til gjæren er oppløst.
  • Tilsett smør/margarin, salt og mel
  • Rør deigen sammen med maskin i ca 5 minutter.
  • Bland forsiktig müsli i deigen
  • Hell deigen i en smurt avlang brødform på ca 1 1/2 liter.
  • Dekk til brødet og la det heve i ca 30 minutter
  • Pensle det ferdighevete brødet med vann og strø over litt müsli.
  • Stek brødet på nederste rille på 200 °C i ca 30 minutter.
  • La det avkjøles på rist.
  • Tips: Vil du ha ett grovere müslibrød bytter du ut melmixen med Finax grov glutenfri melmix. Tilsett også 1/2 dl lys sirup.
uten soyauten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips