Fylte boller

Ingredienser

50 g margarin
3 dl melk
50 g gjær
1 egg
1 dl sukker
1 dl kremfløte
1/2 ts salt
1 ts kardemomme
ca 12 dl lyst mel
2 krm hjortetakksalt

Slik gjør du

  • Smelt margarinen, og bland sammen med melken og varm opp til 37°.
  • Rør ut gjæren i litt av væsken. Tilsett resten av væsken og ha i egg,
  • kremfløte, sukker, salt, kardemomme og melet utrørt med hjortetakksaltet.
  • Arbeid dette sammen til en deig. La deigen heve i 30 minutter.
  • Bak ut til ca 15-20 boller og trykk de flate. Hev i 30-40 minutter.
  • Stek på 225°C i ca 10 minutter.
  • Skjær av lokket og ha i mandelmasse og krem.
uten soyauten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips