Gulrotbrød (i bakemaskin)

Dette er ett saftig lyst brød som smaker best nystekt med for eksempel en frisk salat til. Brødet er også godt hvis det ristes. Liker du ikke gulrøtter kan du følge oppskriften som den er uten å tilsette gulrøttene.

Ingredienser

1/2 ts salt
2 ts tørrgjær
1 1/2 ss olje
1 dl revne gulrøtter
3,5 dl vann
10 dl (ca 850 g) MixWell lyst mel

Slik gjør du

  • Ha tørrgjæren i hjørnet av bollen.
  • Tilsett så alle de tørre ingrediensene og ha så i oljen og vannet.
  • Kjør maskinen på normalprogram (som for lyst brød).
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips