Fullkornsbrød (i bakemaskin)

(Denne oppskriften gir ett lite brød)Dette brødet minner om tysk eller dansk rugbrød.Den skal være kompakt slik at man kan skjære tynne skiver.Brødet holder seg ferskt lenge og trenger ikke fryses med en gang.Det er best å bake med 500 g miks ellers kan det være fare for at maskinen ikke klarer å bearbeide deigen skikkelig.Vil du lage dobbel porsjon bør du følge med for å se at deigen blandes ordentlig.

Ingredienser

500 g MixWell fullkornsbrødmix
25 g fersk gjær
3 dl lunkent vann

Slik gjør du

  • Smuldre gjæren i bunnen av bollen.
  • Hell over vannet, og til sist melet.
  • Sett maskinen på grovt brød, eller lang baketid (ca 3,5 timer).
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips