Mixwell Havrebrød

Ingredienser

75 gr gjær
7 dl lunkent vann
1 kg havrebrødmix

Slik gjør du

  • Gjæren løses opp i lunkent vann
  • Ha havrebrødmixen i en bolle
  • Tilsett gjærblandingen
  • Røres sammen, deigen skal være løs
  • Helles i 2 smurte 1,5 liters former
  • Heves til de når kanten av formene
  • Pensle brødene med vann og strø over gl.frie havregryn
  • Stekes ved 200*C i ca 35 minutter
  • Legg brødene uten former på en rist og legg et klede over for avkjøling
  • Tips. Hvis du ønsker sprøere skorpe, stekes brødene videre i ca 5 minutter uten former.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips