Pizza med spinat og tomat Lavprotein

Ingredienser

Pizzabunn:
200 g melmiks
10 g fersk gjær
1/2 ts salt
1/2 ts sukker
150 ml lunkent vann
2-3 dråper sukkerkulør (valgfritt)
1 ss olivenolje
Pizzafyll:
150 g tomatpuré
150 g spinatblader
25g crème fraiche, 30 %
1/2 ts salt, pepper og pizzakrydder

Slik gjør du

  • Ha melblandingen i en skål og smuldre gjæren i en grop i midten av melet. Ha oppi salt og sukker langs kanten.
  • Tilsett lunkent vann, og evt. kulør, og bland sammen med håndmikser (med eltekroker). La deigen heve tildekket i 30 minutter.
  • Etter heving tilsettes oljen, og deigen fordeles i en smurt pizzaform, ø ca 26 cm. Fordel tomatpureen på deigen.
  • Bland crème fraiche og oppklipt spinat i en skål og smak til med salt pepper og pizzakrydder. Spinatblandingen fordeles på pizzaen.
  • Stekes midt i ovnen i ca 35 minutter på 200 grader (Varmluft: 180 grader).
lav protein
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips