Julekaker Lavprotein

Ingredienser

Vaniljekranser:
500 g lyst gluten- og laktosefritt basismel fra MixWell
400 g myk margarin
300 g sukker
4 ss vaniljesukker
Frøene fra 3 vaniljestenger
Fattigmann:
500 g lyst gluten- og laktosefritt basismel fra MixWell
125 g myk margarin
125 g sukker
2 egg (= 20 g eggerstatning + 80 ml vann)
1 ts hjortetakksalt
1 dl PKU melk
Kardemomme (valgfritt)

Slik gjør du

  • Vaniljekranser:
  • Bland alle ingrediensene.
  • Rull deigen ut i pløser, ca 1 cm i diameter.
  • Kutt oppi 6-7 cm lange biter og form disse til kranser.
  • Hullet i midten bør være stort siden kransene heves når de steker.
  • Vaniljekransene stekes på øverste rille, på 200 grader i ca 10 minutter.
  • Fattigmann:
  • Bland alle ingrediensene.
  • La deigen hvile i kjøleskapet minst en time, men helst over natten.
  • Kjevle ut deigen og kutt opp og vri fattigmennene.
  • Stek i varm smult.
lav protein
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips