Rørekake Lavprotein

Til 8 personer. Næringsinnhold per porsjon: 0,5 g protein. 3,5 mg phenylalanin

Ingredienser

125 g melmiks
20 g eggerstatning (2 ss)
80 ml vann
125 g smør
125 g sukker
4 g bakepulver

Slik gjør du

  • Ha eggerstatningen og vannet i en skål og pisk kraftig til røren er blitt luftig og skummende.
  • Smelt smøret og la det avkjøle litt før du tilsetter eggeblandingen.
  • Rør godt sammen.
  • Bland sammen sukker, melmiks og bakepulver og bland dette med smøret, rør det sammen til en bløt deig.
  • Ha deigen i en smurt form.
  • Stekes på 180 grader i ca. 40 minutter.
  • Avkjøles i formen.
lav protein
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips