Rullekake

Ingredienser

3 egg + 1 eggehvite
1,5 dl sukker
1 dl potetmel
2 ss kakao
1 ss lyst basismel eller gluten- og laktosefritt basismel
1 ts bakepulver
Fyll:
100 g smør
2 dl melis
1 eggeplomme
2 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  • Visp egg og sukker luftig. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør de inn i røren. Fordel røren på smurt bakepapir i en langpanne.
  • Stekes på 250°C i ca 5 minutter. Snu kaken ut på ett sukret bakepapir og la den avkjøles. Rør sammen melis og smør til en porøs blanding, og tilsett så egg og vaniljesukker.
  • Smør kremen utover kaken og rull den sammen fra langsiden.
uten soyauten gluten
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips