Grovt brød

Ingredienser

6 dl mørkt basismel
1 1/2 ts tørrgjær
1 ss linfrø
1/2 ts salt
2 ts malt brødkrydder
2 1/2 dl vann
1 ss olje
1 ss mørk sirup

Slik gjør du

  • Bruk Time-saver funksjonen hvis du baker i bakemaskin.
  • Dersom du baker i vanlig ovn, blandes ingrediensene godt sammen med visp i ca 7 minutter. Ha deigen i smurt form (1,5 liter).
  • La deigen heve i 35-40 minutter.
  • Stekes i ovnen på 200°C i ca 25 minutter.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips