Loff Lavprotein

Oppskriften gir 2 brød.

Ingredienser

0,5 l vann
1/2 pk gjær
ca 25 g olje
1ts salt
10 g fiber HUSK
500 g PKU-mel

Slik gjør du

  • Rør ut gjæren i litt lunkent vann. Tilsett ut fiber HUSK i resten av vannet.
  • Tilsett oljen og saltet. Rør rundt og la det hvile litt.
  • Hell gjærblandingen og rør rundt før du tilsetter melet.
  • Kna deigen grundig eller bruk kjøkkenmaskin eller håndmikser med eltekroker. Fordel deigen i 2 smurte former og sett disse til heving i romtemperatur i 35-40 minutter.
  • Det kan være lurt å slå på ovnen når du setter brødene til heving, da er den varm til brødene skal stekes.
  • Brødene stekes nederst i ovnen i 25-30 minutter på 225 grader.
  • TIPS: Hvis du kutter opp brødet i skiver, og legger matpapir mellom skivene før du fryser det, er det lettere å porsjonere ut
lav protein
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips