Anett`s Grisillipinner

Ingredienser

350 gr Toro lys melblanding
6 gr tørrgjær
1 ts honning
3 dl lunkent vann
2 ss olivenolje/solsikkeolje/rapsolje

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre før du tilsetter vann
  • Bruk gjerne en håndmikser
  • Deigen heves ca 20 min under plast
  • Rør deigen opp før du heller den ut på bakebordet
  • Ha litt Jyttemel klart om deigen virker litt klissete
  • Trill pinner i ønsket størrelse før du legger dem på bakepapirkledd stekeplate
  • Smøres med olje og drysses med Maldonsalt på begge sider
  • Heves ca 15-20 minutter
  • Steketiden avhenger av tykkelsen på pinnene, så følg nøye med, ta ut en pinne til test når du ser de begynner å bli gyldne.
  • Grisillipinner uten Hvetestivelse, gluten, egg og melk
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips