Eplekake

Ingredienser

100 g smør
2 egg
2 dl sukker
4 dl lyst basismel
1 dl melk
2-3 ss eplemos
2 epler
1 ts kanel
1 ss sukker

Slik gjør du

  • Smelt smøret og la det avkjøles. Visp egg og sukker luftig og tilsett
  • den smeltede smøret og melken. Bland bakepulveret i basismelet, og rør dette inn i røren med eplemosen. Ha røren i to paiformer eller store muffinsformer. Skrell og skiv eplene.
  • Bland sukker og kanel og vent epleskivene i blandingen.
  • Legg epleskivene i formene og strø over ekstra sukker og kanel.
  • Stekes på 175°C i ca 20 minutter.
  • Serveres med vaniljesaus, is eller krem.
uten soyauten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips