Foccaciabrød med oliven

Ingredienser

25 gr gjær
4 1/2 dl lunkent vann
0,5 dl olivenolje
1 ts salt
500 gr Finax gl.fri italiensk melmix
sorte oliven
maldonsalt
rosmarin

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i lunkent vann
  • Tilsett de øvrige ingrediensene
  • Deigen røres i en kjøkkenmaskin minst 5 minutter.
  • Bruk en liten langpanne og bre ut deigen slik at den blir ca 2-3 cm tykk
  • La brødet heve under et klede i ca 35 minutter
  • Smør over olivenolje og stikk finerhull i deigen.
  • Stikk oliven ned i hullene og hell over olivenolje
  • Strø over maldonsalt og strø med litt rosmarin
  • Stekes ved 200*C i ca 25 minutter på nederste rille.
  • La brødet hvile en stund før du kutter i det.
uten soyauten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips