Hverdagsbrød

Ingredienser

25 g gjær
4 1/2 dl lunkent vann
1-2 ts salt
50 g olje
500 g Finax glutenfri lavprotein melmix (ca 8 dl)

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i vannet.
  • Tilsett de øvrige ingrediensene
  • Rør sammen deigen og ha den i en smurt brødform på ca 1 ¿ liter.
  • La brødet heve i ca 35 minutter.
  • Stekes på 200 grader på nedersterille i ca 35 minutter.
  • La brødet avkjøles på rist.
uten melkuten glutenlav proteinuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips