Valnøttbrød

Ingredienser

500 g mørkt basismel (gluten- og laktosefritt)
5 dl vann
50 g grovt hakkede valnøtter
25 g gjær
1 ts salt
olje til pensling av brødet

Slik gjør du

  • Rør ut gjæren i litt av vannet.
  • Tilsett resten av vannet og de øvrige ingrediensene
  • Kna deigen godt
  • Form den til et rundt brød (ca 18 cm i diameter) på en bakeplate med bakepapir
  • Pensle brødet med olje
  • Legg husholdningsfilm løst over brødet og la det heve i romtemperatur i ca 45 minutter
  • Pensle så eventuelt med egg
  • Stek brødet på 200 °C i 25-30 minutter.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips