Krydderbrød

Ingredienser

1 kg krydderbrødmix
8 dl vann
50 g margarin
100 g gjær
20 g salt
300 g mørk sirup
evt. 200 g rosiner

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i vannet
  • Tilsett så de øvrige ingrediensene.
  • Rør sammen deigen til den er jevn.
  • Hell deigen i en form,
  • Dekkes med ett klede og la det heve opp til kanten (ca 30 minutter)
  • Stekes på 200 °C i 25 minutter.
  • OBS! Brødet hever lett, så ikke la det heve for lenge.
uten soyauten melkuten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips