Baguetter 10-12 stk

Ingredienser

6 dl vann
50 gr gjær
2 ts fiber HUSK
200 g smør eller margarin (romtemperert)
3 ts salt
1 pakke Finax gluterfri melmix (1 kg)
2 1/2dl potetmel
1 egg

Slik gjør du

  • Smuldre opp gjæren i en skål
  • Tilsett lunkent vann.
  • Tilsett fiber HUSK og rør til gjæren er oppløst.
  • La blandingen stå i 10 minutter for å trekke til seg vannet. Den skal bli til en grøt
  • Rør inn smøret og tilsett de resterende ingrediensene
  • Rør sammen deigen og ha den på meldekt benkeplate.
  • Del den i 10-12 like store deler.
  • Form hvert stykke til en baguett og legg dem på en bakeplate med bakepapir.
  • La deigen heve i ca 1 time under plast
  • Lag ett snitt i de ferdighevete baguettene og pensle dem med egg.
  • Stekes midt i ovnen ved 250*C i 10 minutter
uten soyauten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips