Gul fristelse
Glutenfri gulrotkake med ostekremIngredienser
4 egg3 dl sukker
170 gr Toro kakemiks
2 ts kanel
2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl rapsolje
3 dl revne gulrøtter
Ostekrem
125 gr Philadelfiaost
2 dl melis
1 ss meierismør
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du
- Pisk egg og sukker til eggedosis
- Sikt i de tørre ingrediensene
- Rør forsiktig inn olje og gulrøtter
- Stekes nederst i ovnen ved 180*C i 45 minutter
- Glasuren has på når kaken er kald
- Ostekrem
- Smelt smøret
- Rør inn ost, melis og vaniljesukker ved svak varme
- Smør glasuren på den avkjølte kaken
- Pynt gjerne med sitronmelisse og reven gulrot
- Tips
- Du velger selv om du vil bruke ostekremen eller om du heller vil ha melisglasur på toppen
- Velg selv hvilke meltyper du vil bruke, da kan du tilpasse den allergi/intoleranse som passer best