Gul fristelse

Glutenfri gulrotkake med ostekrem

Ingredienser

4 egg
3 dl sukker
170 gr Toro kakemiks
2 ts kanel
2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 1/2 dl rapsolje
3 dl revne gulrøtter
Ostekrem
125 gr Philadelfiaost
2 dl melis
1 ss meierismør
1 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  • Pisk egg og sukker til eggedosis
  • Sikt i de tørre ingrediensene
  • Rør forsiktig inn olje og gulrøtter
  • Stekes nederst i ovnen ved 180*C i 45 minutter
  • Glasuren has på når kaken er kald
  • Ostekrem
  • Smelt smøret
  • Rør inn ost, melis og vaniljesukker ved svak varme
  • Smør glasuren på den avkjølte kaken
  • Pynt gjerne med sitronmelisse og reven gulrot
  • Tips
  • Du velger selv om du vil bruke ostekremen eller om du heller vil ha melisglasur på toppen
  • Velg selv hvilke meltyper du vil bruke, da kan du tilpasse den allergi/intoleranse som passer best
uten soyauten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips