Anne Mettes beste kake

Prøv denne deilige kaken til en kopp kaffe og i godt selskap. Mektig god. Velbekomme......

Ingredienser

6 eggehviter
300 gr sukker
150 gr mandler
1 1/2 ts vaniljesukker
1 1/2 ts bakepulver
Sjokoladekrem:
6 eggeplommer
150 gr melis
6 ts vaniljesukker
1/2 plate kokesjokolade
150 gr smør

Slik gjør du

  • Eggehviter og sukker piskes sammen
  • mandlene hakkes
  • tilsett mandler, vaniljesukker og bakepulver
  • Røren bres utover en langpanne kledd med bakepapir
  • Stekes ved 180*C i ca 30 minutter
  • Avkjøles
  • Sjokoladekremen:
  • Sjokolade og smør smeltes i microbølgeovn, avkjøles noe
  • Eggeplommer, melis og vaniljesukker røres sammen
  • Sjokoladeblanding og eggeblanding blandes sammen
  • Del kaken i to på langs i like deler
  • Ha på sjokoladekrem på begge kakebunnene
  • Legg bunnene oppå hverandre
  • Pynt med krem og jordbær
  • TIPS: Har du andre bær for hånden, er dette supert å bruke,
uten soyauten glutenuten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Cornells Nøttesjokoladetoppetopper
For oppskrift, trykk HER