Biscotti - småkaker

Ingredienser

90 g skåldede, hakkete mandler
1 egg
1 dl sukker
2 ts vaniljesukker
1 ts salt
Revet skall fra 1 sitron
1 ts bakepulver
2 dl (120g) Finax naturlig glutenfri italiensk melmix

Slik gjør du

  • Rist mandlene i en stekepanne
  • Rør sammen egg og sukker.
  • Tilsett vaniljesukker, salt og revet sitronskall
  • Bland sammen mel og bakepulver og ha dette oppi deigen
  • Rør det hele godt sammen
  • Tilsett de ristede mandlene
  • Form til runde tykke stenger som legges på bakepapir
  • Stekes ved 175*C grader i 15-20 minutter
  • Kutt opp stengene med en gang de tas ut av ovnen
  • La kakene avkjøles.
  • Oppbevares i lufttett boks.
uten soyauten melkuten glutenuten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips