Foccacia

Gjengitt med tilatelse fra www.allergikost.com

Ingredienser

25 g gjær
500 g vann
50 g olivenolje eller melkefri margarin
12 g salt
500 g Finax italiensk melmix (gul pk)

Slik gjør du

  • Løs opp gjæren i lunkent vann
  • Tilsett de øvrige ingredienser
  • Rør i kjøkkenmaskin - medium hastighet - i ca. 5 minutter, intil deigen er smidig
  • Lag boller, som has i muffinsformer, ca. 50 g deig i hver form
  • Dekkes med plastfilm og heves ca. 35 minutter på et lunt sted.
  • Stekes ved 225*C i ca. 35 minutter.
  • TIPS: Prøv også å lage en tomatsaus med tomat, løk, hvitløk, oregano, og merian som kokes sammen. Has over foccaciabbollene før de stekes
uten melkuten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips