Ellens brød med MixWell, Semper og Finax

Ellens utrolig gode grovbrød med både MixWell, semper og finax mel i.

Ingredienser

12 dl veske (1 boks Kesam og resten vann)
1 ss FiberHusk
1 pk fersk gjær
2 ts salt
1/2 dl raps eller solsikkeolje
500 gr MixWell fullkornsbrødmix
1 pk (500 gr) Semper mix med fiber
500 gr Finax fin (rød)

Slik gjør du

  • Varm opp vesken til ca 37*C
  • Visp inn Fiberhusk og la det svelle 3-5 minutter
  • Tilsett resten av ingrediensene i den rekkefølgen som det står i oppskriften
  • Elt deigen godt, ca 5 minutter
  • Heves 50-60 minutter
  • Rør deigen godt sammen igjen
  • Ha deigen i former
  • Deigen passer til 3 former a 2 liter, eller lag 2 formbrød og 10 rundstykker, rundstykkene sprøytes ut eller settes med skje i store muffinsformer.
  • Etterheves ca 30 minutter
  • Stekes på 225*C i 50 minutter
uten soyauten glutenuten egg
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips