Ellens brød med MixWell, Semper og Finax
Ingredienser
12 dl veske (1 boks Kesam og resten vann)1 ss FiberHusk
1 pk fersk gjær
2 ts salt
1/2 dl raps eller solsikkeolje
500 gr MixWell fullkornsbrødmix
1 pk (500 gr) Semper mix med fiber
500 gr Finax fin (rød)
Slik gjør du
- Varm opp vesken til ca 37*C
- Visp inn Fiberhusk og la det svelle 3-5 minutter
- Tilsett resten av ingrediensene i den rekkefølgen som det står i oppskriften
- Elt deigen godt, ca 5 minutter
- Heves 50-60 minutter
- Rør deigen godt sammen igjen
- Ha deigen i former
- Deigen passer til 3 former a 2 liter, eller lag 2 formbrød og 10 rundstykker, rundstykkene sprøytes ut eller settes med skje i store muffinsformer.
- Etterheves ca 30 minutter
- Stekes på 225*C i 50 minutter


