Deilig kokoskonfekt

Deilig konfekt laget med sunn kokosolje, mørk sjokolade og nøtter/mandler. Denne konfekten er full av sunne fettsyrer, proteiner og antioksydanter og inneholder minimalt med karbohydrater.

Ingredienser

250 gr Extra Virgin Kokosolje
250 gr mørk sjokolade (50-70% kakao)
Hakkede mandler/nøtter

Slik gjør du

  • Sett kokosoljeglasset i varmt vann slik at kokosoljen blir flytende
  • Brekk sjokoladen i biter og smelt den i vannbad
  • Hell den flytende kokosoljen i den flytende sjokolademassen
  • Bland godt
  • Fyll små muffinsformer/konfektformer eller en liten langpanne med nøtter/mandler.
  • Hell kokos/sjokoladeblandingen over nøttene
  • Settes kjølig til dette stivner
  • Oppbevares kjølig eller fryses.
uten melkuten gluten
kjøp produkter   Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Cornells Nøttesjokoladetoppetopper
For oppskrift, trykk HER