Rørte blåbær med Sukrin

Blåbærsyltetøyet i butikken har 5 ganger så mye kalorier som det du lager med Sukrin! Dessuten får du dobbelt så mye bær og mye bedre smak. Dette syltetøyet er kun holdbart noen få dager etter tining, fordi det ikke inneholder konserveringsmiddel. Derfor kan det være lurt å lage små porsjoner. Fordelen er at du får en mye friskere smak, og det er enklere enn å koke syltetøy. Oppskrift fra Funksjonell mat

Ingredienser

2 kg blåbær
500 g Sukrin
1 pose Certo frysepulver

Slik gjør du

  • Hell blåbærene i en stor bolle
  • rør inn 500 g Sukrin blandet med 1 pose Certo frysepulver (fortykningsmiddel som kan kjøpes i butikken).
  • Porsjonèr deretter i frysebegere,
  • frys ned det du ikke kommer til å spise i løpet av 3-4 dager.
  • Hvis du vil lage et syltetøy som er mer holdbart, kan du koke blåbær/Sukrin med syltepulver.
  • Næringsinnhold per 100 gram
  • Energi: 34 kcal, protein: 0,8 g, karbohydrat: 6 g, fett: 0,7 g, fiber: 4,2 g
  • Lavkalori, Lavkarbo og Lavprotein
uten soyauten melkuten glutenlav proteinuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips