Toro glutenfrie Knekkebrød

Prøv Toros gode versjon av glutenfrie knekkebrød

Ingredienser

2,5 dl Toro Havrebrød mix
1,5 dl glutenfrie havregryn
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
0,5 dl linfrø
1/2 ts salt/evt annet krydder
3,5 dl lunkent vann

Slik gjør du

  • Bland alt det tørre først
  • Hell i vannet
  • Arbeides sammen til en jevn masse
  • Deigen smøres utover på et stekebrett dekket med bakepapir
  • Pensle med olje og strø gjerne med valmuefrø.
  • Knekkebrødene stekes i 45 min på 180 °C
  • Ta ut brettet etter 10-15 min og lag ruter med pizzahjul eller kniv før de stekes ferdige
uten soyauten melkuten glutenuten egguten hvete
Print

Tilbake

Handlekurv

Handlekurven er tom

Det er lett å handle hos oss!

  • Klikk på produkter øverst til venstre for å få opp produktkategoriene.
  • Du finner alle AllergiMat.no produktene i venstre meny. Du kan også finne produktene alfabetisk eller ved å søke
  • Dersom du handler for over 700 kr er frakten gratis!

Nyttige tips

Toro tips Kok og Kjøl
Braisert Lammeskank Tilberedning:Kok under lokk til skankene er møre - ca 2 1/2 time. Ta lamme...

Tidligere tips